Merkur pravi retrogradnu konjunkciju sa Venerom. Mesec pravi kvadrat sa Suncem i konjunkciju sa Uranom. Mars pravi trigon sa Jupiterom.Imaćete dobar osećaj kako da postavite stvari u svakodnevnom životu. Iskoristitie dan za obavljanje prioritetnih zadataka i planova, kako poslovnih tako i privatnih. Usmerite se na dovršavanje onoga što je ranije započeto. Bićete motivisani i umećete da dobro rasporedite svoje vreme i energiju. Imaćete sva neophodna sredstva za postizanje ciljeva. Sa drugim ljudima ćete sarađivati i imaćete podršku u svemu što vam je potrebno, a i vi ćete pružati pomoć i podršku njima, što će olakšati i ubrzati ostvarenje onoga čime se budete bavili. Sredinom dana su moguće prolazna napetosti. Bićete skloni naglim i nepromišljenim potezima. U odnosima sa voljnom osobom ćete imati dinamiku koja će vam prijati jer vam je nedostajala.              

NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Uživaćete u zajedničkim aktivnostima i vremenu koje ćete provoditi zajedno. Bićete u pokretu i dobro organizovani, što vam otvara mogućnost za uspešnu realizaciju svega što ste planirali. Vaša veština komunikacije će biti pojačana, pa vam je ovaj dan pogodan za sve vrste dogovora i pregovora, kako onih u vezi poslovnih aktivnosti, tako i na privatnom polju. Sa voljenom osobm ćete razgovarati o raznim temama, što će vas oboje činiti raspoloženima i nasmejanima, a uživaćete i u razgovorima sa prijateljima.
NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
1 + 6 =