Mesec pravi trigon sa Saturnom, opoziciju sa Neptunom i kvadrat sa Jupiterom. Merkur ulazi u znak Vodolije. Mesec pravi kvadrat sa Venerom i trigon sa Plutonom.
Iskoristitie dan za obavljanje prioritetnih zadataka i planova, kako poslovnih tako i privatnih. Imaćete dovoljno motivacije, energije i vremena, a isto tako i neophodnih sredstava. Sa drugim ljudima ćete sarađivati i imaćete podršku u svemu što vam je potrebno, a i vi ćete pružati pomoć i podršku njima, što će olakšati i ubrzati ostvarenje onoga čime se budete bavili. Imaćete nove ideje kako da pristupite rešavanju nečega što vam je trenutno aktuelno.       

NOVO: Mesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovde.

Na poslu vas očekuje relativno povoljan i uspešan dan zahvaljujući tome što ćete umeti da ostvarite uspešnu saradnju i imaćete dobar osećaj za bavljenje detaljima, a prema drugima ćete nastupati ljubazno i uslužno. U odnosima sa voljnom osobom ćete imati dinamiku koja će vam prijati jer vam je nedostajala. Uživaćete u zajedničkim aktivnostima i vremenu koje ćete provoditi zajedno. Posvetite se svom hobiju ili nečin kreativnim, što će vas opustiti i ispuniti.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
23 − 10 =