Mesec pravi trigon sa Uranom i Saturnom.
Na poslovnom polju se usmerite na velike i dugoročne projekte jer ćete tu uspeti da ostvarite napredak. Imaćete prijatna iznenađenja koja će vam neko prirediti i time vam ulepšati dan i nalazićete zanimljive ideje kako da rešite nešto što vam može doneti napredak u razvoju vaših planova ili u realizaciji planiranih zadataka i ciljeva. Umećete da se istaknete tako da date drugima do znanja da mogu da se oslone na vas tamo gde ste im potrebni. 

NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Osećaćete potrebu da se posvetite razradi vaših novih ideja, što će vam ispuniti vreme i doneti vam spoj zabavnog sa korisnim. U odnosima sa voljenom osobom spremni ste za nova interesovanja i isprobavanje nečega što će uneti svežinu u vašu vezu. Ako više pažnje obratite zajedničkim ciljevima, uspećete da poboljšate odnose sa voljenom osobom.
NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
5 × 11 =