Mesec pravi kvadrat sa Jupiterom, sekstil sa Saturnom, kvadrat sa Venerom i konjunkciju sa Neptunom. Venera pravi kvadrat sa Neptunom. Mesec pravi sekstil sa Plutonom i trigon sa Marsom.Budite pažljivi u odnosima jer ćete osećati napetost i lako može da dođe do prolaznih konflikata. Takođe budite pažljivi u obavljanju planiranih zadataka i poslova jer ćete biti skloni da brzate, pa lako možete da načinite kakvu grešku. Imaćete nove ideje kako da nešto poboljšate ili rešite ali nije pogodno vreme da bilo šta novo započinjete. Potrebno je da nađete način da umanjite napetosti. 

NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Više odmora i relaksacije vam je neophodno. Ovaj dan nije pogodan za započinjanje nove emotivne veze. Bićete skloni da druge ljude idealizujete, što vam može doneti razočaranja. Nećete biti u mogućnosti da realno sagledate neke činjenice, što bi moglo da vam nenese nekakvu štetu ili finansijski gubitak.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
29 + 16 =