Mesec pravi trigon sa Saturnom, opoziciju sa Neptunom i kvadrat sa Jupiterom. Merkur ulazi u znak Vodolije. Mesec pravi kvadrat sa Venerom i trigon sa Plutonom.
Usmerićete se ka ostvarivanju planiranih ciljeva. Bićete puni energije, u pokretu i aktivni. Tokom većeg dela dana ćete biti komunikativniji i osećaćete potrebu da se posveti razradi nekih novih ideja koje će odjednom početi da vam pristižu. U odnosima sa drugima ćete biti osetljiviji nego obično, pa vam se preporučuje da se više bavite sopstvenim potrebama nego da se previše trudite oko drugih jer to može dovesti do nesuglasica.      

NOVO: Mesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovde.

Imaćete utisak da drugi ljudi, posebno voljena osoba i vama blikse osobe, previše očekuju od vas i da su nezadovoljne kako god vi pokušali da im ugodite. Biće vam teško i da jasno sagledate sopstvene potrebe, tako da ćete od drugih očekivati više podrške, razumevanja i pokazivanja lepih osećanja, a to će većinom izostati, što vas može razočarati.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
16 × 16 =