Mesec pravi konjunkciju sa Merkurom i Neptunom i sekstil sa Jupiterom.
Povoljan je dan da pokrenete nešto novo u svom poslu, kao i privatno. Bićete rasploženi za komunikaciju, kretanje, sastanke i organizovanje svega što vam je neophodno za brži napredak onoga što ste planirali. Lako ćete se snalaziti u svemu. Sa drugima ćete imati dobru komunikaciju i očekuje vas uspeh u poslovnim pregovorima i dogovorima svake vrste. Ako se bavite trgovinom, ostvarićete uspeh bolji od očekivanog. Vaša osećanja i vaše misli će biti u skladu i lako ćete donositi odluke. Prepustite se svojoj mašti i dopustite svojoj kreativnosti da se ispolji. U donošenju odluka se oslonite na intuiciju, kao i u odnosima sa drugima. Imaćete dobar osećaj kako da se postavite u raznim situacijama i okrenete sve u svoju korist. 

NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U ljubavi ćete se dobro razumeti sa voljenom osobom. Razgovaraćete o svemu što vam bude važno i u čemu nalazite zajednička interesovanja. Bićete otvoreni jedno prema drugome i iskreni, što će produbiti vaše međusobno poverenje i bliskost. Imaćete dobar osećaj kako da odgovorite na potrebe vašeg emotivnog partnera.
NOVO: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
5 × 12 =