Mesec pravi trigon sa Venerom i kvadrat sa Neptunom. Merkur pravi kvadrat sa Saturnom. Mesec pravi sekstil sa Merkurom i trigon sa Marsom.
Vaša moć komunikacije i zaključivanja će biti u padu. Danas nije povoljno vreme za važne razgovore. Kako će vam pažnja biti umanjena, budite pažljivi u saobraćaju. Osećaćete se zabrinuto, pomalo umorno i neraspoloženo. Može vas obuzimati prolazna tuga i depresivnost. Takođe ćete biti skloni da se opterećujete teškim mislima, razgovorima o raznim problemima i osim što ćete osećati svoje, opterećivaće vas i tuđe brige. Biće vam teško da razmišljate pozitivno i nedostajaće vam koncentracija. Ovaj dan biste mogli najbolje da iskoristite tako što ćete izaći u šetnju u prirodu ili što ćete se baviti sportom, rekreacijom ili nekim vidom fizičkih aktivnosti. najviše od svega će vam prijati da se bavite svojim hobijem jer će vas to opustiti i omogućiti vam da obnovite energiju.   

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Popodne iskoristitie za odmor i zabavne aktivnosti. Posvestite se svom hobiju i nađite način za bilo kakav vid psihofizičke relaksacije koji bi vam prijao i omogućio vam da se maksimalno opustite. U odnosima sa voljenom osobom ćete biti ćutljivi ali ćete zato imati jaku energiju, poneki zanimljiv predlog, a i vaša strastvenost će biti izražena, kao i romatničnost. To sve će uglavnom prijati vašem partneru.

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
2 + 7 =