Mesec pravi kvadrat sa Venerom, opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Merkurom. Sunce ulazi u znak Vage. Mesec pravi trigon sa Neptunom i opoziciju sa Plutonom.
U prepodnevnim satima Sunce ulazi u znak Vage i počinje jesen na ovim prostorima. Osećaćete oscilacije raspoloženja u većem delu dana, a kasnije ćete se osećati pomalo malodušno i bezvoljno, što neće biti preterano i neće vas remetiti u obavljanju planiranih aktivnosti. Bićete komunikativni, što vam daje prostora za konstruktivne dogovore, bilo poslovne ili privatne. U odnosima sa bliskim osobama će vas ometati to što oko nekih stvari nećete moći da se razumete ili dogovorite. Zbog toga vam ovaj dan nije pogodan za bavljenje ozbiljnim i dugoročnim ciljevima. Sa starijim ljudima ćete imati nesuglasice i teške razgovore.   

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U odnosima sa drugima ćete umeti da preuzimate inicijativu. Imaćete dobar osećaj za važne stvari u odnosu. Umećete da se prilagođavate raznim situacijama i drugim ljudima. Dobro bi vam došlo da slobodno vreme iskoristite za bavljenje fizičkim ili rekreativnim aktivnostima jer će to pozitivno uticati na vaše raspoloženje, kao i na vaše zdravlje. Obratite pažnju na neke situacije koje su vam se u prošlosti ponavljale u bliskim odnosima da vas ne ometaju i ne remete vaše odnose. Na polju emocija vas tokom popodneva i večeri očekuje sklad u odnosima sa voljenom osobom, prijatni razgovori i zabava.
NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
30 − 27 =