Mesec pravi kvadrat sa Marsom.
Osećaćete napetost i bićete ubrzani, nestrpljivi, skloni konfliktima. U ostvarivanju planiranih ciljeva suočavaćete se sa preprekama i biće neophodno da uložite veliki deo svoje energije kako biste ih rešili. Nailazićete na nove izazove, a posebno će nezgodna biti konkurencija u poslu čiji potezi će zahtevati vašu brzu reakciju. Vaše takmičarske sposobnosti će se pojačati ali ćete birti suočeni da igračima koji ne poštuju pravila fer pleja.            

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
To može dovesti do prolaznih konflikata sa saradnicima ili osobama koje budete sretali tokom dana u poslu ili privatno. Potrebno vam je da se osvrnete na neke svoje principe ili onaj deo sebe od kog ste se prilično udaljili. U emotivnim situacijama ćete biti nezadovoljni nekim stvarima u odnosu sa voljenom osobom ali će to biti prolazno i kratkotrajno neraspoloženje. Neophodna vam je otvorena i iskrena komunikacija.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
18 − 14 =