Neptun kreće retrogradno. Mesec pravi opoziciju sa Plutonom i Jupiterom, trigon sa Marsom, ulazi u znak Lava i pravi opoziciju sa Saturnom.
Obuzimaće vas promenljivo raspoloženje i u odnosima sa drugima ćete se nalaziti na suprotnim stranama. Biće vam teško da se uskladite sa voljenom osobom i drugim bliskim ljudima. Na poslovnim relacijama je potrebno da pazite na novac. Izbegavajte nepotrebne troškove i rizične poteze sa novcem. Nedostajaće vam podrška nekih osoba u realizaciji planiranih ciljeva. Razmatraćete ideje koje imare u vezi rešavanja aktuelnih problema ali nećete uspeti da nađete adekvatno rešenje. Potrebno vam je više vremena i strpljenja.       

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Na emotivnom polju i u odnosima sa drugima uopšte doći će do neočekivanih incidenata koji mogu dovesti do prekida odnosa, najviše na polju poslovne saradnje, a zatim i u odnosima sa prijateljima. Na emotivnom polju može doći do udaljavanja u odnosima sa partnerom zbog ozbiljnih razlika u mišljenjima. Čak je moguć i raskid veze. Nije pogodno vreme da započinjete emotivnu vezu ako ste slobodni. U drugom delu dana ćete se osećati emotivnio potišteno, u sebi ćete osećati gorčinu i razočaranje. Mogući su konflikti, emotivne povrede i ishitrene reakcije.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
18 ⁄ 9 =