Mesec pravi sekstil sa Uranom. Venera pravi opoziciju sa Jupiterom.Budite pažljivi u odnosima sa drugima, posebno u odnosima sa vama bliskim ljudima, kao i u rukovanju novcem. Lako vam se može dogoditi da uđete u veće troškove i minus na računu. Bićete skloni da se koristite nekorektnim sredstvima da biste došli do svog cilja, a u odnosima sa bliskim osobama gledaćete samo svoju udobnost i svoje potrebe, dok ćete biti skloni da zanemarite potrebe vaših najbližih, naročito voljene osobe i uskratićete im podršku.

NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

 To će se nepovoljno odraziti na vaše odnose. Naročito izbegavajte upuštanje u paralelne i tajne veze jer bi to moglo dovesti do razilaska sa sadašnjim partnerom. U odnosima sa voljenom osobom bićete skloni nekorektnom ponašanju. Nešto ćete svom partneru raditi iza leđa, što bi se moglo loše odraziti na vašu vezu u celini.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
40 ⁄ 20 =