Mesec pravi kvadrat sa Plutonom, opoziciju sa Marsom, kvadrat sa Saturnom, ulazi u znak Škorpiona i pravi sekstil sa Suncem.
Osećaćete potrebu za akcijom, što će se ispoljavati kao unutrašnji nemir. Potrebno je da se usmerite ka nečem što će vam zaokupiti pažnju. najbolje je da svoju energiju usmerite u neka praktična ostvarenja ili da se bavite sportom i fizičkim aktivnostima. Na taj način ćete izbeći napetost i nesuglasice u odnosima koje su lako moguće ukoliko budete pasivni, statični, ako veći deo vremena danas budete provodili između četiri zida. Neophodno je da se krećete i budete aktivni. Najbolje rešenje je da pažljivo osmislite današnje aktivnosti. 
 

NOVO: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Više će vam prijati da budete sami i da to bude nešto što samo vama odgovara. Lako ćete naći društvo istomišljenika ako vam bude dosadno. U večernjim satima ćete imati skladne trenutke sa voljenom osobom. Više bi vam odgovaralo intimno veče samo za vas dvoje nego izlasci na bučna mesta gde ima mnogo ljudi.

NOVO: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
23 − 3 =