Mesec pravi kvadrat sa Uranom i sekstil sa Marsom.
Pokrenite se i uložite napor u ostvarenje onoga što ste planirali za danas. Imaćete jaku motivaciju i dovoljno energije. Umećete da podstaknete druge na akciju. Osećaćete pojačanu motivaciju, bićete fizički aktivniji, više ćete se kretati i bićete efikasniji u svemu čega se prihvatite. Dobro bi vam došle fizičke aktivnosti jer će vam to pozitivno uticati na zdravlje, kondiciju i imunitet, a i vi ćete se tako bolje osećati.

NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Bićete efikasni i brzi u onome što budete obavljali. Na emotivnom polju ćete biti dinamičniji i strastveni, pokazivaćete inicijativu i umećete da pokrenete partnera da vam se pridruži u nečemu što će vas oboje zabaviti. Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe i vaših najbližih.
NOVO: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
14 × 11 =