Mesec pravi trigon sa Plutonom i Jupiterom. Merkur pravi konjunkciju sa Venerom. Sunce pravi trigon sa Saturnom. Mesec ulazi u znak Blizanaca. Merkur pravi kvadrat sa Neptunom. Mesec pravi trigon sa Saturnom i konjunkciju sa Suncem, čime postaje mlad.
Sa optimizmom i vedrinom ćete pristupati onome što ste planirali za danas, kao i drugim ljudima. Imaćete potrebu da se više krećete. Umećete da sagledate širu sliku onoga čime se budete bavili tokom dana. To će vam omogućiti da brže i lakše postignete uspeh u svemu. U odnosima sa drugima ćete biti ljubazni i otvoreni na dogovore, komunikaciju, zabavu. U poslu ćete biti dobro organizovani i bićete u prilici da učvrstite svoj položaj i ostvarite napredak. Dobar uspeh možete postići u ostvarivanju važnih, velikih i dugoročnih ciljeva. U kasnijim popodnevnim satima bićete rasejani i dekoncentrisani, što vas upozorava da izbegavate bavljenje važnim aktivnostima.           

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Imaćete teškoća da se dogovarate i razumete, kako u odnosima na poslu, tako i u emotivnim odnosima. Zbog toga vam ovo nije povoljan dan za poslovne pregovore i planiranja. Bićete neorganizovani i mnogo toga će vam se odvijati haotično. Budite pažljivi u lokalnom saobraćaju i izbegavajte alkoholna pića. U večernjim satima ćete imati više sklada u odnosima sa voljenom osobom i uspostavićete ravnotežu koja vam je potrebna. Ako ste u vezi, vaš partner i vi ćete ostvariti bolju bliskost i poboljšaćete vaš odnos.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
29 ⁄ 29 =