Mesec pravi trigon sa Marsom, Venerom i Jupiterom. Saturn ulazi u senku i započinje retrogradni ciklus. Venera pravi konjunkciju sa Jupiterom.
Razmatraćete načine za realizaciju novih ideja i bićete vešti u svakoj vrsti timskog rada. Bićete otvoreni na saradnju i ostvarivaćete dobre odnose sa saradnicima. Sa prijateljima ćete provoditi više vremena. Budite pažljivi u akcijama i komunikaciji, kao i u saobraćaju. U rešavanju važnih pitanja bićete vešti, prodorni, pronicljivi i efikasni. Imaćete dobar uvid kako da rešavate nešto što većini ljudi deluje komplikovano.      

NOVO: Mesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovde.

U svemu ćete imati i dobar osećaj za detalje. Na emotivnom polju će vas pratiti sreća. Voljenoj osobi ćete pružati pažnju, iskrene emocije i nastojaćete da vašu emotivnu vezu poboljšate i načinite skladnijom, što će vašem partneru prijati. provešćete zajedničke trenutke pune sreće i radosti. Vaše emocije će biti tople i stabilne. Ovo vam je povolan dan i za finansijske dobitke.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
7 + 29 =