Mesec pravi trigon sa Saturnom, kvadrat sa Merkurom, sekstil sa Neptunom i trigon sa Plutonom.Doći će do pozitivnog izražaja vaša komunikativnost i smisao za odgovornost. To će vam pomoći da se posvetite dugoročnim i velikim ciljevima i da na tim poljima ostvarite napredak. Svoj autoritet ćete koristiti korektno tamo gde se pokaže potrebno.Vaša kreativnost će biti pojačana, pa se možete baviti i vašim hobijem. U donošenju važnih odluka možete se osloniti na intuiciju.                

NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U odnosima sa drugima, posebno sa voljenom osobom, bićete većim delom dana prijemčivi na potrebe voljene osobe i umećete da pokažete otvoreno svoja osećanja, što će uticati na uvećanja sklada u vašoj vezi i bliskim odnosima uopšte. Imaćete uvide u potrebe bliskih osoba. Bićete romantično raspoloženi i iznenadićete voljenu osobu tako što ćete joj pružati više pažnje i nežnosti.
NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
16 − 2 =