Mesec pravi kvadrat sa Plutonom i Jupiterom i ulazi u znak Bika.
Budite štedljivi i izbegavajte da trošite novac na stvari koje vam nisu neophodne. U protivnom biste mogli da se nađete u minusu na računu. Bićete skloni brzopletim i nepromišljenim potezima kada se radi o novcu, pa se može dogoditi da uložite veću sumu u nešto što se neće pokazati kao dobitna kombinacija. Nije poželjno da započinjete ništa novo. Najbolje bi bilo da se posvetite samo rutinskim aktivnostima i nečem što je već u toku i što ne zahteva veliko ulaganje truda i vremena.    

NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Najbolje bi bilo da se potrudite da učvrstite svoje pozicije i da svemu što radite, bez obzira da li je reč o poslu ili nečem privatnom, pristupite sistematski i budete istrajni. Na prvom mestu je neophodno da proverite još jednom vaše planove, da se dobro organizujete i da sa realizacijom krenete tek kad je sve na svom mestu. Ovaj dan vam je najbolji za organizaciju i pripreme. U ljubavi ćete biti skloni flertu i dokazivanju, što vam neće doneti očekivano zadovoljstvo. Više ćete se zadovoljavati kvantitetom nego kvalitetom. Ako ste u vezi nailazićete na neslaganja sa voljenom osobom i bićete skloni da pažnju potražite na drugom mestu. U večernjim satima ćete uspeti da sa voljenom osobom poboljšate komunikaciju. Imaćete predloge koje će vašem partneru delovati prihvatljivo, što će dovesti do poboljšanja vašeg odnosa.
NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
5 + 27 =