Mesec pravi sekstil sa Marsom. Venera ulazi u znak Škorpiona. Sunce ulazi u znak Strelca.
Ulazite u novi dan sa optimizmom i to možete da iskoristite za savladavanje prepreka koje su vam prethodnih dana usporavale napredak u razvoju vaših planova. Sagledavaćete stvari iz šire perspektive i nećete gubiti vreme na nepotrebne sitnice. U odnosima sa bliskim osobama budite pažljivi jer nećete jasno videti neke stvari i to može da dovede do nesporazuma, nejasnoća, stvaranja predrasuda i pogrešnih shvatanja nečijeg ponašanja. Sve to može izazivati teškoće u bliskim odnosima.

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Na polju ljubavi ćete početi da osećate pojačane strasti i vađa očekivanja od partnera će biti uvećana. U pokazivanju svojih potreba i želja bićete direktni, mada ćete umeti i da strpljivo čekate iz prikrajka kako biste ugrabili ono što želite. U drugom delu dana ćete postati zahtevini u emotivnim odnosima. Posesivnost i ljubomora mogu da se pojačaju, mada će to biti više u pozitivnom nego u negativnom smislu. Počećete da osećate potrebu da vašu emotivnu vezu stabilizujete, a vaše strasti će biti pojačane.

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
26 + 3 =