Mesec ulazi u znak Jarca. Sunce ulazi u znak Blizanaca. Merkur ulazi u znak Blizanaca. Merkur pravi konjunkciju sa Suncem, Mesec pravi opoziciju sa Marsom i trigon sa Uranom.Bićete dobro organizovani, komunikativni i osećaćete potrebu da se više krećete. Posvetićete se planiranju predstojećih obaveza. Usmerićete se na realizaciju vaših ideja i zamisli. Zanimaćete se za intelektualne teme. Vaša radoznalost će biti pojačana i upražnjavaćete interesovanja, bićete spremniji da učite i stičete nova iskustva, a biće vam lako i da donosite odluke. Sa drugima ćete se bolje razumeti i lako ćete razmenjivati informacije.                

NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U mogućnosti ste da jasno sagledate vaše zamisli i planove i da osmislite najbolji način za postizanje ciljeva u narednom periodu, bez obzira da li se radi o poslovnim ili vašim ličnim ciljevima. Vaša sposobnost prilagođavanja ljudima i okolnostima biće pojačana. U odnosima sa voljenom osobom ćete umeti da zablistate tako što ćete pružiti partneru ono što najviše voli kod vas. Sa partnerom ćete razgovarati o zajedničkim temama i to će vam biti zabavno.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
30 ⁄ 10 =