Mesec ulazi u znak Raka. Mesec pravi konjunkciju sa Suncem i pravi u isto vreme delimično pomračenje Sunca. Venera postaje stacionarna pred direktno kretanje.
Osećaćete pojačan priliv osećanja koja mogu biti jednim delom negativna i opterećujuća,a uzrok tome su nerešene situacije kroz koje ste prolazili u prošlosti. Sada nije vreme da se bavite vašim odnosima sa drugima i pokušavate da nešto što je predstavljalo problem u prošlosti rešavate, već je bolje da se okrenete sebi i posvetite svojim ličnim ciljevima.      

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
U odnosima sa emotivnim partnerom budite korektni i pokušajte da ostvarite opušteniju atmosferu, kako biste izbegli da vam poneko opterećujuće osećanje deluje negativno na vašu vezu. Prolazićete kroz promenljiva osećanja i bićete uznemireni i napeti, što može lako dovesti do neželjenih reakcija sa vaše strane ali i od strane voljene osobe. Izbegavajte rasprave i sukobe.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
22 + 18 =