Mesec pravi kvadrat sa Uranom i ulazi u znak Lava. Venera pravi kvadrat sa Neptunom. Mesec pravi opoziciju sa Suncem, ulazi u fazu Punog meseca i započinje svoj opadajući ciklus i treću četvrt. Mars pravi kvadrat sa Saturnom.
Ovo će vam biti jedan od težih dana jer ćete biti primorani da ulažete velike napore kako biste obavili obaveze dok će napredak biti neznatan ili ga uopšte neće biti. Lako može doći do zastoja. U odnosima ćete osećati napetost i lako može da dođe do prolaznih konflikata. U obavljanju planiranih zadataka i poslova ćete biti skloni da brzate, pa lako možete da načinite kakvu grešku. Nećete biti u mogućnosti da realno sagledate neke činjenice, što bi moglo da vam nenese nekakvu štetu ili finansijski gubitak.     

NOVO: Mesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovde.

Budite pažljivi kada se radi o velikim poslovnim ili privatnim projektima i nečemu što je od dugoročnog značaja jer ćete na tim poljima nailaziti na zastoje i teškoće. U odnosima sa drugima ćete se suočavati da problemima, nesporazumima, čak je moguće da dođe do svađe i poremećenih odnosa. Budite pažljivi i prema emotivnom partneru jer i na polju ljubavi može da dođe do ozbiljnijih nesporazuma i nesklada. Ovaj dan nije pogodan za započinjanje nove emotivne veze. Bićete skloni da druge ljude idealizujete, što vam može doneti razočaranja. Osećaćete se pritisnuti i teško ćete reagovati na bilo čije pritiske, bićete nagli i nepromišljeni. Osećaćete i malodušnost. Potrebno je da nađete način da umanjite napetosti. Više odmora i relaksacije vam je neophodno.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
30 − 10 =