Mesec pravi trigon sa Suncem i Venerom i ulazi u znak Bika, nakon čega pravi trigon sa Marsom. Venera ulazi u znak Device. Merkur pravi trigon sa Jupiterom. Mesec pravi konjunkciju sa Uranom.Uspećete da se prilagodite trenutnim okolnostima na životnom polju i da lakše sprovedete neke svoje odluke u delo i da sa više pozitivne energije sprovedete neophodne promene tamo gde je to neophodno. Ovaj dan vam je pogodan za planiranje i organizovanje budućih poslovnih i privatnih obaveza i projekata, za pregovore i dogovore, poboljšanje poslovnih odnosa i rešavanje finansijskih pitanja. Imaćete priliv novih ideja koje bi bilo mudro da zapišete i kasnije pristupite njihovoj razradi jer vam mogu doneti dosta korisnog i dobitke. Bićete uspešni u svemu što zahteva brzo nalaženje rešenja i brzo razmišljanje. Intelektualni poslovi će vam ići od ruke.               

NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Takođe ćete biti vrlo vešti u pregovorima, komunikaciji, saobraćaju i organizovanju predstojećih događaja. Imaćete dobar osćeja za investicije i uopšte za rukovanje novcem i predviđanjem tokova novca, što vam može doneti dobitke i uvećati vaše finansijsko stanje. U bliskim odnosima i na ljubavnom polju vas očekuje miran dan i najvećim delom dobro slaganje. Više komunikacije i zajedničkih aktivnosti sa voljenom osobom bi vam prijalo. Potrudite se.
NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
17 × 8 =