Sunce pravi kvadrat sa Saturnom. Mesec pravi sekstil sa Venerom i Marsom i konjunkciju sa Merkurom.
Tokom prepodnevnih sati osećaćete pritiske od strane drugih, posebno osoba od autoriteta, da se više posvetite dugoročnim zadacima koji od vas zahtevaju naporan rad i veliku koncentraciju, što vam neće biti lako. Nećete uspevati da stignete da sve obavite u vreme koje vam bude naloženo. Bićete pretrpani obavezama, a uz to ćete i biti umorni i iscrpljeni jer će se od vas zahtevati preteški zadaci.   

NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Od pomoći će vam biti to što ćete umeti da osetite kako da se postavite pred vaše nadređene i da ublažite pritisak na vas. Tokom poopodnevnih sati pritisak će početi da popušta i postaćete snalažljivi i prilagodljivi. Umećete da zaobiđete prepreke na koje ćete nailaziti u svakodnevnim aktivnostima. U odnosima sa drugima nalazićete način da ostvarite dobru saradnju.
NOVO: Mjesečni horoskop za maj 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
20 ⁄ 10 =