Sunce ulazi u znak Bika. Venera ulazi u znak Ovna. Mesec pravi trigon sa Neptunom.Dan će vam se odvijati pomalo monotono do kasnijih popodnevnih sati zbog Meseca u praznom hodu. Vreme će vam proticati polako i osećaćete dosadu. Svaka vaša akcija odvijaće se sporije nego što biste želeli. Nećete nailaziti na velike prepreke ali će vam nedostajati motivacija, ideje i energija. Osećaćete se prazno i nedostajaće vam jasno usmerenje.      

NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U popodnevnim satima će početi da se budi vaš optimizam i sa novom motivacijom ćete započeti sa ostvarivanjem onoga što ste planirali za danas. Slobodno vreme možete da iskoristite za sport i rekreaciju. Potrebno vam je da se više krećete, što je i za zdravlje važno. Na emotivnom polju ćete upražnjavati zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom u kojima ćete oboje uživati i koje će doprineti održavanju kvaliteta vaše emotivne veze.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
28 − 6 =