Sunce pravi sekstil sa Saturnom i ulazi u znak Ovna. Mesec pravi kvadrat sa Venerom. Mars pravi konjunkciju sa Jupiterom.
U ranim jutarnjim satima, u 4 sata i 50 minuta, Sunce ulazi u znak Ovna i na našim prostorima, kao i na celoj severnoj polulopti Zemlje počinje godišnje doba proleće. Ovaj dan vam je pogodan da se pozabavite važnim projektima na duži rok, koji zahtevaju dosta zalaganja i strpljenja. Umećete da svemu pristupate sa jakim samopouzdanjem i stabilnošću, što će vam pomoći da okolnosti i ljude na koje budete nailazili postavite na svoje mesto. Učvrstićete svoje pozicije i autoritet. Vaše ambicije će biti pojačane, što vam omogućuje da se probijete na neku bolju poziciju. 

NOVO: Mjesečni horoskop za mart 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Bićete i u mogućnosti da započnete jedan nov projekat. Vaša motivacija će biti pojačana, imaćete dovoljno energije, bićete dobro raspoloženi, što će vam pomoći da postignete uspeh i napredak u svemu čega se prihvatite. Ako nameravate da započnete nešto što je na duže staze, veliki i važan poslovni projekat i slično, budite pažljivi jer će na samom startu da iskrsnu teškoće i biće vam potrebno dosta snage, dobra organizacija i šira slika da biste uspeli da pokrenete nešto što je ozbiljnije i što zahteva više odgovornosti. Na polju emocija vas očekuju skladni i stabilni odnosi. Ako ste slobodni, neko novo poznanstvo je moguće koje kasnije može da preraste u emotivnu vezu.
NOVO: Mjesečni horoskop za mart 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
27 − 8 =