Mesec pravi kvadrat sa Neptunom i konjunkciju sa Jupiterom.Bićete rasejani i dekoncentrisani, pa se lako može dogoditi da napravite grešku na poslu i privatno u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Zbog toga se posvetite samo rutinskim aktivnostima i pokušajte da se bolje organizujete. U drugom delu dana bićete optimistički raspoloženi i umećete da drugima vratite raspoloženje u slučaju da neko ko vam je blizak ili s kim ste u nekom kontaktu, bude vidno neraspoložen i u padu sa energijom.               

NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Nailazićete i na mogućnost za ostvarenje finansijskih dobitaka, mada to neće biti veliki dobici ali dovoljni da vam još više poprave raspoloženje. Započećete nove razgovore oko nečega što vam je zajedničko što će pozitivno uticati na sklad u vašim odnosima. U večernjim satima ćete imati dovoljno vremena da se posvetite voljenoj osobi, razmenjivaćete osećanja i nežnosti i bićete ispunjeni zadovoljstvom. Umećete da svom partneru pokažete šta osećate i to podelite sa njim.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
20 ⁄ 10 =