Mesec pravi sekstil sa Jupiterom. Mesec pravi kvadrat sa Plutonom. Sunce pravi konjunkciju sa Marsom. Venera pravi kvadrat sa Jupiterom.


Osećaćete pojačanu motivaciju da se pokrenete i da započnete realizaciju jednog plana koji zahteva vaše puno angažovanje. Bićete u mogućnosti da iskoristite uticaj koji već imate, kao i da svoj nastup, autoritet, lični integitet poboljšate kako biste što bolje došli do izražaja. Vaša pokretačka energija treba da bude podržana jasnim ciljem. Neophodno je da zauzmete siguran i čvrst stav i da usmerite svoju pažnju u ono što vam je prioritetno, u cilj koji vam je na prvom mestu. U poslu je važno da izbegavate dokazivanje i ekstravaganciju jer bi vam to moglo naneti gubitke. Neko će pokušati da vas navuče na tanak led igrajući na vašu sujetu. Nastojte da to prepoznate i da ne nasednete na takvu igru jer vam u protivnom prete gubici.                      

NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

U odnosima sa voljenom osobom ćete osećati prolazno nezadovoljstvo, a vašem partneru neće prijati vaša zaokupljenost ličnim ciljem. Bićete nespremni za bilo kakav oblik saradnje i lako ćete skliznuti u nemoral i nekorektne poteze prema partneru. Možete uploviti i u neki vid tajne ili paralelene veze, što će se nepovoljno odraziti na vaš emotivni život.


NOVO: Mjesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
12 ⁄ 3 =