Mesec pravi kvadrat sa Plutonom i Jupiterom i ulazi u znak Škorpiona, nakon čega pravi kvadrat sa Saturnom. Merkur ulazi u senku i započinje svoj retrogradni ciklus.
Budite pažljivi u rukovanju novcem, pazite na troškove i izbegavajte veća ulaganja. Možete se naći u situaciji gde ćete trebati da rešavate finansijske obaveze koje niste na vreme rešili. Osećaćete napetost u odnosima sa osobama od autoriteta, na poslu ali i privatno. Sebe, svoju ličnost i važnost ćete isticati više nego obično, što drugi ljudi oko vas neće prihvatiti sa zadovoljstvom, nego će imati otpor, pa su moguće i konfliktne situacije.                   

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Bićete pritisnuti brigama i možete se osećati tužno, depresivno i opterećeno. Imaćete potrebu da se povučete u sebe. To vam može doneti teškoće u odnosima jer nećete imati osećaja i strpljenja za druge. Na polju ljubavi vas očekuje promenljiv dan ispunjen napetim situacijama. Nailazićete na prolazne nesuglasice sa voljenom osobom. Svako će biti okrenut sebi i nećete imati osećaj za potrebe svog partnera.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
16 + 3 =