Mesec pravi trigon sa Plutonom i ulazi u znak Blizanaca.Iskoristite dan za odmor i za aktivnosti koje će vas zabaviti i oraspoložiti. Najviše će vam prijati da se bavite intelektualnim aktivnostima i da budete u pokretu. Osećaćete potrebu da izađete napolje u šetnju ili odete do tržnog centra u kupovinu ili razgledanje. Vaša veština prilagođavanja okolnostima će biti pojačana i ništa vam neće predstavljati prepreku.                      

NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Prijaće vam šetnja kao i odlazak u bioskop ili susret sa prijateljima u kafiću uz razgovor o raznim zajedničkim temama. Na ljubavnom polju ćete se dogovarati sa partnerom o tome kako ćete provesti zajedničko vreme i naći ćete način da se zabavite i da vam prođe vreme u obostranom zadovoljstvu. Možete posetiti bliske rođake.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
12 − 4 =