Mars pravi kvadrat sa Plutonom. Mesec pravi sekstil sa Neptunom, konjunkciju sa Saturnom i Plutonom i kvadrat sa Marsom.
Budite pažljivi u odnosima sa saradnicima i radnim kolegama jer će vam nedostajati osećaj za njihove potrebe, što bi moglo izazvati nesuglasice. U rešavanju važnih stvari oslonite se na intuiciju. Imaćete dobar osećaj za korisne poteze u pravom trenutku. To će vam pomoći u suočavanju sa izazovima na koje ćete nilaziti danas. Ti izazovi neće biti laki i potrebno je da budete pažljivi kako ne biste načinili grešku koja bi mogla da vam nanese gubitke. Bićete pod pritiskom od strane osoba od autioriteta, što će vas činiti napetim preko mere.     

NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Zbog toga ćete biti skloni da reagujete preterano impulsivno, čak i agresivno u nekim trenucima. Budite pažljivi u saobraćaju i prilikom rukovanja alatima jer se lako može desiti da se nepažnjom povredite. Emotivno ćete biti zakočeni, što može dovesti do neprijatnih situacijama u odnosima, posebno na emotivnom polju, u emotivnoj vezi ili odnosima sa voljenom osobom i drugim bliskim osobama.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
38 ⁄ 19 =