Mesec pravi konjunkciju sa Saturnom i ulazi u znak Vodolije, nakon čega pravi kvadrat sa Uranom.
Osećaćete se napeto i bićete skloni ishitrenim potezima. Budite pažljivi u odnosima sa drugima jer su moguće konfliktne situacije. Bićete emotivno osetljivi i u raskoraku između svojih osećanja i misli. To će trajati kratko ali dok bude trajalo, bićete promenljivog i nestabilnog raspoloženja.

NOVO: Mjesečni horoskop za mart 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Povremeno ćete nailziti na neočekivane smetnje u bavljenju trenutnim aktivnostima, što će vas pomalo usporavati, pa je važno da ne činite ništa naglo i nepromišljeno. U odnosima sa voljenom osobom će vam nedostajati emocionalna toplina, ali će biti pojačana vaša privrženost i rešenost da se posvetite ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Na polju ljubavi ćete biti romantični i strastveni ali ćete kasnije biti skloni nagloj promeni raspoloženja.
NOVO: Mjesečni horoskop za mart 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
14 ⁄ 7 =