Mesec pravi sekstil sa Venerom i kvadrat sa Plutonom i Jupiterom.
Očekuju vas napetosti i velika gužva sa obavezama. Bićete izloženi pritiscima da požurite sa rokovima, a u isto vreme će vam se izdešavati niz koplikacija koje će vas usporiti i otežati vam sve što je imalo hitno. Lako se može dogoditi da dođete u konflikt sa kolegama na poslu, saradnicima, nadređenima. Okolnosti će od vas zahtevati dobru koncentraciju, snalažljivost i prilagodljivost, a to je upravo ono čega ćete u najmanjoj meri imati. Vaš prag tolerancije će biti vrlo nizak. Pokušajte da izbegnete konflikte i zbrku. Radite svojim tempom, makar i sporo ali da bude što manje propusta i grešaka. U poslu je važno da izbegavate dokazivanje i ekstravaganciju jer bi vam to moglo naneti gubitke. Neko će pokušati da vas navuče na tanak led igrajući na vašu sujetu. Nastojte da to prepoznate i da ne nasednete na takvu igru jer vam u protivnom prete gubici.         

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Na polju finansija budite pažljivi i izbegavajte povećane troškove i nove investicije. Moguce su teškoće, zastoji, otežan platni promet. To vam može poremetiti neke poslovne i privatne planove, a isto tako može dovesti i do odlaganja nečega što ste planirali i što vam je bilo važno. Izbegavajte bilo kakve vidove finansijskog rizika, kako vam to ne bi nanelo gubitke. Na polju ljubavi ćete biti puni nežnosti prema voljenoj osobi i nastojaćete da preuzimate incijativu najvećim delom, što će vašem partneru prijati. Provešćete lepe zajedničke trenutke. 

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
8 + 8 =