Mesec pravi trigon sa Saturnom. Mars pravi sekstil sa Plutonom. Mesec pravi konjunkciju sa Venerom.
Osećaćete snažnu pokretačku energiju i bićete sposobni da se prilagodite svakoj situaciji, osobi i uopšte okolnostima na koje budete nailazili u toku ovog dana. Imaćete dovoljno snage za veće napore, posebno fizičke. Ovaj priliv energije će uticati i na vaše raspoloženje, tako da ćete biti pozitivno raspoloženi i ljubazni u odnosima sa drugima. Imaćete uspeha u svemu gde je potrebno da pokažete preduzimljivost, odlučnost i efikasnost, kao i u poslovima koji su povezani sa inženjeringom, mehanikom ali u oblastima gde je potrebno da pokažete mudrost, osećaj za sklad i lepotu i osećaj za druge ljude.    

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Doći će do izražaja vaša unutrašnja snaga i bićete u stanju da prevaziđete svaku prepreku i rešite svaki potencijalni i stvarni problem. Iskoristite ovaj dan za postizanje uspeha u onome što želite jer će vam to biti lako dostupno i ostvarivo. Na emotivnom polju vam je ovo jedan od boljih dana jer ćete da voljenom osobom ostvariti bar jednu zajedničku želju i postići ćete više sklada i bliskosti. Vaša strastvenost će biti pojačana. Pojačaće se privlačnost između vas dvoje.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
15 + 8 =