Mesec pravi trigon sa Uranom, sekstil sa Merkurom i kvadrat sa Marsom.
Imaćete neočekivane ideje koje bi mogle da budu plodne i vredne za realizaciju. Potrebno je da ih razradite i krenete u ugrađivanje novih pristupa u određene oblasti vašeg života, jer će vam to poboljšati ostvarenje ciljeva.Vaše misli i osećanja će biti većim delom usklađeni međusobno, što će vam omogućiti da lakše donosite odluke i da lakše započinjete nešto novo, na poslu i privatno.

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Pojačaće se vaša analitičnost, potreba da budete komunikativni i da jasno stavite drugima do znanja šta mislite i osećate i kako želite da postavite vaše odnose. UI večernjim satima osećaćete prolaznu napetost u bićete ishitreni, reagovaćete naglo. Budite pažljivi kako to ne bi dovelo do konflikta u vašim bliskim i emotivnim odnosima.

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
30 + 22 =