Merkur pravi sekstil sa Marsom. Mesec pravi opoziciju sa Venerom, kvadrat sa Marsom i trigon sa Jupiterom.
Optimistički ćete pristupati svemu što ste planirali da obavite tokom dana i svemu što vas zatekne sticajem okolnosti. Imaćete dobar osećaj za novac, investicije i troškove, što vam može doneti dobitke. U svemu tome će biti pojačana vaša intuicija pa će vam to omogućiti da postignete bolje rezultate od očekivanih, kako po pitanju finansijskih, materijalnih, poslovnih i drugih dobitaka i ostvarenja.                       

NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Uspeh vas očekuje u komunikaciji, pregovorima, dogovorima, saobraćaju na kraće relacije i u nalaženju efikasnih idejnih rešenja. Tokom popodneva osećaćete se nezadovoljno i malodušno. Nedostajaće vam motivacija. U odnosima sa drugima bićete povučeni i smetaće vam bilo kakva kritika ili pritisak, požurivanje. Izbegavajte naporne razgovore, naporne ljude i bilo koji vid aktivnosti koji vas iscrpljuje na emotivnom nivou. U večernjim satima ćete znati kako da se postavite da privučete pozitivnu pažnju i ostavite dobar utisak.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
6 − 5 =