Mesec ulazi u znak Raka.
Počećete da više vremena izdvajate za dom i porodicu i biće vam potrebno više odmora i relaksacije. Umećete lako da izlazite na kraj sa situacijama na koje budete nailazili tokom dana. Bićete prilagodljivi u odnosu na druge ljude i okolnosti. Ovaj period nije pogodan da nešto novo započinjete. Usmerite se na ono što možete da dovršite. Ako se bavite privatnim biznisom ovo je posebno naglašeno.  

NOVO: Mjesečni horoskop za AVGUST 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Na polju ljubavi bićete osetljivi i povredljivi. Imaćete potrebu da se prema voljenoj osobi odnosite na neki način pokroviteljski i da joj pružate podršku ali se može dogoditi da vaš partner ne bude oduševljen vašin pristupom, načinom na koji mu pružate podršku i da se zbog tog osećate povređeno. Najbolje što možete da uradite je da imate saosećanja za druge i da slušate svoj unutrašnji osećaj koji će vas voditi ispravnim putem u osnosima i u ljubavi.

NOVO: Mjesečni horoskop za AVGUST 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
4 + 24 =