Mesec pravi opoziciju sa Marsom i sekstil sa Jupiterom. Venera pravi trigon sa Neptunom.Oslonite se na intuiciju i bavite se nečim kreativnim. Imaćete pojačanu inspiraciju. Možete i da se opustite i uživate u nečem što vam prija, kao što su aktivnosti koje volite da upražnjavate u slobodno vreme. Sa voljenom osobom ćete imati skladne odnose i uživaćete u zajedničkim intimnim trenucima. Bićete pozitivno raspoloženi, ispunjeni dubokim emocijama, što možete iskoristiti u jačanju bliskosti sa voljenom osobom ali i za sopstvene kreativne ideje i zamisli. Ako ste u stalnoj emotivnoj vezi, izađite sa partnerom i uživajte u zajedničkoj zabavi.        

NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Ako ste slobodni, izlazak vam može doneti novo poznantvo koje ima izgleda da dovede do emotivne veze kasnije. Mogli biste da odete u bioskop, na pozorišnu predstavu ili na koncert, zavisi šta vam je od nabrojanog privlačnije. Najviše uspeha možete imati u ljubavi.
NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
10 − 5 =