Mesec pravi kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom. Venera pravi trigon sa Marsom. Merkur pravi konjunkciju sa Plutonom.
Umećete da ispoljite svoju ličnost na zapažen način, što će vam doneti pozitivna iskustva. Drugi ljudi će umeti da cene vaše poteze i oslanjaće se na vaš autoritet. Budite pažljivi u rukovanju novcem jer nećete umeti dobro da sagledate aktuelne mogućnosti na polju novca, što bi vam moglo naneti gubitke. Osećaćete pojačanu uznemirenost i biće vam teško da se prilagodite drugim ljudima i okolnostima. Izbegavajte upuštanje u komplikovane situacije, razrešavanje teškoća na poslu i uopšte bavljenje bilo šta složenim kao što je ekspreimentalni ili istraživački rad jer ćete se samo još dublje uplesti u probleme.       

NOVO: Mesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovde.

Osećaćete psihološke pritiske koji mogu da se karakterišu kao mobing na poslu ili pokušaj manipulacije od strane nedobronamernih osoba. Na polju ljubavi vas očekuje prijatan i uzbudljiv dan. Između vas i voljene osobe će se rasplamsati strasti što će uneti svežinu u vašu vezu i dovesti do zbližavanja. Imaćete inicijativu i umećete da svog partnera pokrenete na zajedničku akciju koja će prijati i vama i njemu. Imaćete i plodne ideje kako da unesete nešto novo u vašu emotivnu vezu i kako da provedete prijatne intimne zajedničke trenutke u večernjim satima.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovde dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
13 + 2 =