Mesec pravi sekstil sa Plutonom. Mars ulazi u znak Device. Mesec ulazi u znak Ovna.Očekuje vas dobro raspoloženje. Uspećete da se prilagodite situacijama u kojima se budete zatekli i osobama sa kojima se budete viđali i koje vas okružuju. Ovaj dan vam je povoljan za odmor. Kako se Mesec nalazi u praznom hodu, ništa novo nije preporučljivo da započinjete. Bavite se ranije započetim aktivnostima i iskoristite slobodno vreme za odmor i razonodu. Marsov ulazak u znak Device, pojačaće vaš osećaj za detalje i počećete više pažnje i energije da ulažete u bavljenje sitnicama, što može da vam koristi.              

NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Na polju ljubavi vas očekuje sklad u odnosima sa partnerom i početak nove faze gde ćete učvrstiti stabilnost vaše emotivne veze i postaviti nove zajedničke ciljeve. Ako ste slobodni, može vam se dogoditi da upoznate osobu sa kojom ćete biti u mogućnosti da uskoro započnete novu emotivnu vezu.
NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
16 − 7 =