Mesec pravi konjunkciju sa Uranom i sekstil sa Merkurom.
Usmerite se na razradu vaših planova i ideja, kao i na nastavak onoga što ste započeli nedavno jer ćete moći da ostvarite neometani razvoj novih poslovnih i privatnih projekata. Bićete rasploženi za komunikaciju, kretanje, sastanke i organizovanje svega što vam je neophodno za brži napredak onoga što ste planirali. Lako ćete se snalaziti u svemu. Sa drugima ćete imati dobru komunikaciju i očekuje vas uspeh u poslovnim pregovorima i dogovorima svake vrste.  

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Ako se bavite trgovinom, ostvarićete uspeh bolji od očekivanog. Vaša osećanja i vaše misli će biti u skladu i lako ćete donositi odluke. U ljubavi ćete se dobro razumeti sa voljenom osobom. Razgovaraćete o svemu što vam bude važno i u čemu nalazite zajednička interesovanja. Bićete otvoreni jedno prema drugome i iskreni, što će produbiti vaše međusobno poverenje i bliskost.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
18 − 9 =