Mesec pravi sekstil sa Marsom, konjunkciju sa Venerom i kvadrat sa Neptunom.
Pojačaće se vaša potreba za pružanjem lepih emocija bliskim osobama i ispoljavaćete pojačan stepen ljubaznosti i empatije prema drugima. Osećaćete potrebu da zablistate u odnosima sa voljenom osobom. Ono što vam je neophodno danas je jasno usmerenje ka konkretnom cilju. Postavite sebi smernice, odredite jedan prioritetan cilj kome ćete se posvetiti i tako ćete moći da ispravno kanališete svoju energiju i višak energije koji će biti prisutan. 

NOVO: Mjesečni horoskop za AVGUST 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Danas bi vam najviše prijalo da se više krećete, da budete fizički aktivni, pa možete dan iskoristiti za odlazak u prirodu ili za bavljenje sportskim ili rekreativnim aktivnostima. Večernji sati su vam pogodni za odmor. Izbegavajte donošenje važnih odluka jer ćete biti zaneseni, pomalo konfuzni i nećete umeti da se snađete u trenutku. Sa voljenom osobom i članovima porodice imaćete tokom većeg dela dana skladne odnose, pružaćete im pažnju i iskrena osećanja.

NOVO: Mjesečni horoskop za AVGUST 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
21 × 3 =