Mesec pravi trigon sa Uranom.
Uspećete da ostvarite stabilnost i kontinuitet u razvoju planiranih ciljeva i obaveza na poslu, naročito u onom delu koji je povezan sa velikim i dugoročnim projektima. Imaćete ideje kako da nešto u svemu tome poboljšate i ubrzate ono što je već u toku. Naglasak treba da vam bude na završavanju onoga što možete dovršiti.

NOVO: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Nije povoljno vreme za nove početke. U popodnevnim satima ćete biti opušteniji i posvetićete se onome što volite i što vas ispunjava, ako imate slobodnog vremena, a ako nemate, naći ćete u onome čime se budete bavili više motivacije i zadovoljstva. U odnosima sa voljenom osobom ćete biti zadovoljni i ispunjeni lepim emocijama. Umećete da pokažete šta osećate i da učinite voljenu osobu srećnom.

NOVO: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
11 + 21 =