Mesec pravi konjunkciju sa Neptunom i kvadrat sa Venerom.
Budite pažljivi u odnosima sa saradnicima i radnim kolegama jer će vam nedostajati osećaj za njihove potrebe, što bi moglo izazvati nesuglasice. U rešavanju važnih stvari oslonite se na intuiciju. Imaćete dobar osećaj za korisne poteze u pravom trenutku. To će vam pomoći u suočavanju sa izazovima na koje ćete nilaziti danas. Ti izazovi neće biti laki i potrebno je da budete pažljivi kako ne biste načinili grešku koja bi mogla da vam nanese gubitke.       

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
Emotivno ćete biti zakočeni, što može dovesti do neprijatnih situacijama u odnosima, posebno na emotivnom polju, u emotivnoj vezi ili odnosima sa voljenom osobom i drugim bliskim osobama. Osećaćete se nezadovoljno, posebno kada se radi o emotivnim pitanjima, odnosima sa voljenom osobom i u ljubavi uopšte. Prema drugim ljudima ćete pokazivati nedostatk osećanja, neljubaznost i bićete osetljivi. 

NOVO: Mjesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
29 − 28 =