Mesec pravi opoziciju sa Marsom i ulazi u znak Riba. Merkur pravi kvadrat sa Uranom. Mesec pravi sekstil sa Uranom.Od ranog jutra ćete biti izloženi pritiscima da budete efikasniji i brži u svemu što ste planirali da obavite danas. To će s jedne strane podsticati vašu samodisciplinu ali će u isto vreme izazivati i nestrpljenje i revolt, što može dovoditi do impulsivnih i ishitrenih poteza sa vaše strane. Bićete skloni da žurite i da brzate, što će dovoditi do grešaka i haotičnih situacija. Nećete umeti da se kontrolišete i da se koncentrišete.             

NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Budite pažljivi u saobraćaju jer bi ovakavo vaše stanje moglo dovesti do nezgode u saobraćaju. Komunikacija sa drugima će vam biti nesređena, pa ćete nailaziti na nesporazume, a moguće su i prepirke. U večernjim satima će se vaše raspoloženje popraviti. To će vam pomoći na polju ljubavi. Nesuglasice u odnosima sa voljenom osobom bićete u prilici da ispravite.
NOVO: Mjesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
24 ⁄ 3 =