Mesec pravi sekstil sa Neptunom, trigon sa Jupiterom, sekstil sa Suncem i trigon sa Plutonom. Sunce pravi opoziciju sa Plutonom.
Nailazićete na prepreke i smetnje u realizaciji svojih ideja. Dešavaće vam se neočekivane i pomalo neprijatne situacija na poslu ali i u odnosima. Osećaćete se emocionalno uznemireno, napeto, što će vas činiti sklonim ishitrenim reakcijama. U odnosima sa osobama koje su na višem položaju od vas, od autoriteta, kao i osobama koje su povezane sa sumnjivim aktivnostima i potencijalno opasne, možete imati nesuglasica, neslaganja i osećati se pod pritiskom sa njihove strane.                          

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
To će vas još više činiti uznenirenim i sklonim da ulazite u otvorene sukobe. najviše će vas opterećivati nešto što ste u sebi potisnuli, a što će početi da vas iz podsvesnog dela ličnosti destabilizuje. U odnosima sa drugima budite otvoreni na kompromisna rešenja, kako biste ublažili tenzije. Povremeno ćete se osećati nesigurno i neodlučno.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
4 + 23 =