Mesec pravi trigon sa Suncem, sekstil sa Uranom, ulazi u znak Raka i pravi sekstil sa Marsom.
Bićete motivisani da svoje planove sprovodite u delo. Imaćete plodne ideje kako da to brže i efikasnije učinite. U tome će vam pomoći saradnja sa pouzdanim osobama. na polju timskog rada ćete odlično funkcionisati. Poslovni kontakti će vam biti od koristi. Imaćete dovoljno energije koju ćete umeti da usmerite na pravu stranu i da postignete ono što ste planirali većim delom.           

NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Isprobaćete i iskoristićete nove metode u svom pristupu ciljevima, radnim i privatnim obavezama kao i u pristupu drugima, što će vam doneti bolji uspeh od očekivanog. Na polju ljubavi ćeće ispoljavati strastvenost ali će vaše potrebe biti u suprotnosti sa potrebama vašeg partnera. U večernjim satima ćete tek uspeti da uspostavite potreban sklad u vašem odnosu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Februar 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
9 + 9 =