Merkur pravi sekstil sa Saturnom. Sunce pravi kvadrat sa Plutonom. Mesec ulazi u znak Bika.
Potrudite se da učvrstite svoje pozicije i da svemu što radite, bez obzira da li je reč o poslu ili nečem privatnom, pristupite sistematski i budete istrajni. Vaša moć koncentracije će biti pojačana, što će vam pomoći da se izborite sa izazovima i preprekama. Nailazićete na nesklad u odnosima i na važnim životnim planovima. Bićete opterećeni raznim pritiscima, što će u vama stvarati veliku napetost.

NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Nećete moći da se prilagodite drugim ljudima i životnim okolnostima. Budite pažljivi jer to može da dovede do neprijatnih situacija, svađa, sukoba, razilazaka sa nekim ljudima, propasti planova i gubitaka Pripazite i na novac, izbegavajte velike troškove jer možete pretrpeti gubitke i na finansijskom polju. Bilo bi mudro da sve važne stvari odložite i da se bavite samo lakšim i neophodnim aktivnostima.
NOVO: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Solve : *
18 × 18 =