Sunce pravi kvadrat sa Jupiterom. Mesec pravi opoziciju sa Jupiterom. Mars pravi trigon sa Saturnom. Mesec pravi kvadrat sa Suncem i ulazi u drugu četvrt, pravi kvadrat sa Merkurom, ulazi u znak Raka i pravi sekstil sa Uranom.
Osećaćete pojačane oscilacije raspoloženja. Nailazićete na izazove koji će vas podsticati da ulažete više energije u rešavanje prepreka i problema na koje budete nailazili kako na poslu tako i u ostvarivanju planiranih ciljeva. Budite pažljivi u rukovanju novcem, izbegavajte ulazak u povećane troškoce, a posebno izbegavajte finansijske rizike i kocku jer biste se mogli naći na gubitku. Tokom popodneva ćete početi da razmišljate trezvenije i bićete sistematični u svemu čega se prihvatite. Vaš smisao za logiku će biti pojačan.                     

NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

To vam donosi bolji uspeh u poslovima gde se traže dobre organizacione i upravljačke sposobnosti. Sa voljenom osobom i članovima porodice imaćete skladne odnose, pružaćete im pažnju i ljubaznost ali ćete u isto vreme biti skloni naglim reakcijama. Da biste izbegli kontradiktornosti, dobro bi vam došlo bavljenje sportsko-rekreativnim aktivnostima, kako biste umanjili napetost koju ćete osećati. Popodnevne i večernje sate možete iskoristiti tako što ćete uložiti više energije u ostvarivanje i stabilizaciju onoga što vam je važno u životu. To će doprineti i poboljšanju vaših bliskih odnosa.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom Igorom Pavlukovićem, šifra 1:
NOVO: Mjesečni horoskop za Mart 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
6 − 2 =