Mars pravi trigon sa Neptunom. Mesec pravi trigon sa Merkurom, Neptunom i Marsom i pravi sekstil sa Saturnom. Mars pravi opoziciju sa Saturnom. Mesec pravi sekstil sa Plutonom.Usmerićete se ka ostvarivanju kreativnih planova i ciljeva. Vaša intuicija će vas voditi pravim putem, a imaćete i motivaciju da ostvarite vaše snove. Za to će vam se pružiti bar jedna pogodna prilika. Bićete spremni da uložite neophodan napor u smeru dugoročnih ciljeva. Kroz odnose sa drugima vodiće vas osećaj kako da pristupite raznim tipovima ljudi i ostvarite svoje ciljeve na obostrano zadovoljstvo. Na polju ljubavi ćete imati promenljiv i dinamičan dan. Voljenoj osobi ćete pružati lepe emocije ali ćete biti u isto vreme skloni da idealizujete vaš odnos, ne primećujući nešto što ste potisnuli i zapostavili. Tokom drugog dela dana ćete osećati napetost koja može da bude i na neki način pritajena, a onda odjednom da dođe do situacije koja dovodi do neprijatnosti ili ozbiljnijeg konflikta u odnosima. Zbog toga izbegavajte bilo kakve stresne situacije i budite vrlo pažljivi u odnosima, posebno sa bliskim osobama, kao što su vaš emotivni partner, deca, članovi porodice uopšte.

NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.

Pojačane tenzije i probleme stvaraće vam one situacije koje dugo vremena niste rešavali i od kojih ste pokušavali da se sklonite i da izbegavate suočavanje i rešavanje. Upravo će vas problemi iz prošlosti koji su i danas aktuelni, na neki način uznemiravati i provocirati i shvatićete da su sve vreme ispred vas i da nisu popustili, nego da su ojačali. Bićete skloni brzopletim potezima i odlukama. Najvažnije je da to izbegavate i umesto toga da prihvatite odgovornost za rešavanje svega što vam sada pravi probleme. Ako to ne učinite, neki odnosi mogu da se raskinu ili dođu do tačke usijanja.
NOVO: Mjesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2019-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
7 + 27 =