Mesec pravi sekstil sa Merkurom. Sunce pravi opoziciju sa Jupiterom. Mesec pravi konjunkciju sa Uranom.
Bićete dobro organizovani i vešti u dogovorima i komunikaciji. Držite se vaših planova i budite razumni i racionalni u svemu kako ne biste imali većih teškoća zbog ometajućih faktora i izazova na koje ćete nailaziti danas u poslu i u odnosima. Pripazite na novac jer ćete biti skloni da se eksponirate i privlačite pažnju tako što ćete trošiti preko mere, često na nešto što vam nije neophodno i što vam može naneti gubitke. U odnosima sa drugima ćete biti skloni nepoštenju i nekorektnim postupcima kako biste ostvarili ličnu korist.                         

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok za nedeljne astro prognoze možete pogledati ovdje.
To vam može doneti raskid nekih poslovnih partnerstava, a može vas uvući i u pravne sporove. Izbegavajte ulazak u poslovne i finansijske rizike. U slučaju nesuglasica, budite otvoreni na kompromis. Na emotivnom polju izbegavajte nekorektne postupke prema partneru i dvostruku igru, preljubu i slično jer vam to može upropastiti vezu i dovesti do raskida. Moguća su razilaženja po pitanju zajedničkih ulaganja.

NOVO: Mjesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovdje dok Godišnji horoskop za 2020-u možete pročitati ovdje.Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Solve : *
20 ⁄ 5 =